Mezouri Barbershops

Bij Mezouri Barbers draait alles om hoogwaardige kappersdiensten en een onvergetelijke ervaring. Onze barbershop, opgericht door de eigenaar van Mezouri Cosmetics, is dé bestemming voor moderne mannen die stijl en kwaliteit waarderen. Onze ervaren barbiers staan klaar om je te voorzien van trendy haircuts, verfijnde baardverzorging, verkwikkende scheerbeurten en professionele haarstyling.

Bij Mezouri Barbers geloven we in het gebruik van hoogwaardige producten om optimale resultaten te bereiken. We hebben ons eigen assortiment ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de behoeften van moderne mannen. Van premium haarverzorging tot innovatieve stylingproducten, elk item is zorgvuldig samengesteld om jou de beste verzorging te bieden. Ontdek de kracht van onze producten en ervaar zelf het verschil dat ze maken voor je haar en baard.

Onze barbershops zijn meer dan alleen een plek om je haar te laten knippen. Het is een omgeving waar je kunt ontspannen, genieten en jezelf kunt zijn. Onze vriendelijke en professionele barbiers staan altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte look die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Kom vandaag nog langs bij Mezouri Barbers, waar je welkom bent zonder afspraak. Wandel gewoon binnen en wij zorgen ervoor dat je direct geholpen wordt. Ervaar de ultieme kapperservaring en loop met zelfvertrouwen de deur uit.

NEW!

Mezouri Barbershop Turnhout

Rubenstraat 151
2300 Turnhout

Mezouri Barbershop Oud-Turnhout

Dorp 7
2360 Oud-Turnhout

+324 87 22 65 92

Mezouri Barbershop Vosselaar

Antwerpsesteenweg 108
2350 Vosselaar

014 29 17 45